Semesterboende

Perfekt semesterboende på Italienska Rivieran

 

2013-09-23 16.26.22

I vackra Ligurien på den Italienska blomsterrivieran hittar du Imperia. Här på ”Riviera dei Fiori” kan vi erbjuda det perfekta semesterboendet. Bekvämt, prisvärt och det enkla livet med sol, bad och upplevelser för stora och små. Föredrar du närhet till stranden, den lugna atmosfären i bergsbyarna, eller är det shopping och puls som lockar? Vi har charmiga lägenheter i olika storlekar och prisklasser, alla väl avpassade för ett gemytligt familjeliv.
Vår styrka är det personliga, vi månar om alla detaljer och vill dela med oss av vår stora lokalkännedom. På plats möts du av Pino, infödd Imperiabo och en ”äkta italienare”. Pino är känd för sin stora gästfrihet och han älskar att ta hand om hela familjen som besöker hans Italien.
På plats i Sverige finns Marianne, ständigt tillgänglig och behjälplig och växlar obehindrat mellan italienska, svenska och danska. Kombinationen Pino och Marianne borgar för personlig service och den trygghet en perfekt semester kräver.
Ofta, under högsäsong, har vi någon svensktalande på plats som är behjälplig, annars finns vi alltid på telefon.
En bokningsavgift betalas till oss som ett förskott. Resterande belopp betalas på plats till husägaren.
Vi kan ordna transfer från flygplatsen. För er som bilar ner och behöver bo på vägen, kan vi erbjuda boende i Malmö, alldeles intill Öresundsbron, på vårt eget Bed & Breakfast, Hjärterum, http://www.hjarterum.eu/

 

DSCN4116 (Small) DSCN4148 (Small) 1

.